Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Λίνες μπορεί να μετακομίσει στον Ολυμπιακό (vid)

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Λίνες μπορεί να μετακομίσει στον Ολυμπιακό (vid)

Τρεις εβδομάδες μετά οι Τούρκοι επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Νορβηγό μπακ της Γαλατά. Και μιλούν (ξανά) για τον Ολυμπιακό.

Το θέμα του Μάρτιν Λίνες επαναφέρουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό οι Τούρκοι. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ήταν η Fanatik που έγραφε πως ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας της Γαλατασαράι απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό εν όψει καλοκαιριού.

Και τώρα; Δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα δίνει συνέχεια στο θέμα. Και σε ρεπορτάζ που αφορά την Τσιμ Μπομ και αναφέρεται στις διοικητικές αλλαγές, αλλά και στο θέμα του προπονητή, γράφει πως ο Λίνες είναι ένας από τους παίκτες που θα μπορούσαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του δεξιού μπακ της Γαλατά ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και από την ομάδα δεν έχουν δείξει διάθεση για να του το ανανεώσουν. Με αποτέλεσμα ο παίκτης να ετοιμάζεται να βγει ελεύθερος στην αγορά και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Έχουν βάση τα συγκεκριμένα σενάρια; Συνήθως οι Τούρκοι έχουν καλή πληροφόρηση από τις ομάδες τους και πολλές φορές έχουμε δει μεταγραφικά θέματα που αναφέρονται εκεί να βγαίνουν αληθινά στο τέλος και να επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ. Πλην όμως τούτη τη στιγμή δεν προκύπτει θέμα δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει ο Λαλά. Υπάρχει ο Ανδρούτσος που στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς έγινε ένας σύγχρονος δεξιός οπισθοφύλακας, με εκπληκτικά ανεβάσματα και με γρήγορες επιστροφές. Που έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και με τετράδα πίσω και σε σχήμα 3-4-3 που τον φέρνει σε ρόλο φουλ μπακ. Άρα χώρος για τον Λίνες δεν υπάρχει. Τουλάχιστον έως τώρα που μιλάμε…

Τι έχει καταφέρει ο Λίνες με τη Γαλατασαράι. Πήγε εκεί το 2016 από τη Μόλντε και έκτοτε μέτρησε 145 παιχνίδια, με πέντε γκολ και 17 ασίστ. Είναι διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας από το 2013, έχοντας 29 ματς και ένα γκολ στο ενεργητικό του. Μια περίπτωση που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ