ΑΕΚ: Η δύσκολη περίπτωση Ρεμπρόφ και οι Πιέλ, Εσκρίμπα

ΑΕΚ: Η δύσκολη περίπτωση Ρεμπρόφ και οι Πιέλ, Εσκρίμπα

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι ο Νο. 1 στόχος της ΑΕΚ, η περίπτωση του είναι δύσκολη, όμως η Ένωση κοιτάει και τους Πιέλ και Εσκριμπά

Η ΑΕΚ έχει βάλει μπροστά το θέμα του προπονητή και σκοπός είναι να κλείσει άμεσα την υπόθεση για να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι δεδομένα ένας προπονητής που αρέσει στην ΑΕΚ και μάλιστα υπήρξαν επαφές με την πλευρά του. Πρόκειται, ωστόσο, για πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Φερεντσβάρος και ακόμη και αν φύγει θα κοιτάξει ένα από τα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν μόνο την περίπτωση του Ρεμπρόφ στο κάδρο, αφού δεν είναι απλή. Για αυτό τον λόγο και φέρονται να έχουν επαφές με τουλάχιστον ακόμη δύο προπονητές και δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών να είναι ο 59χρονος Γάλλος Κλοντ Πιέλ, που εργάζεται στη Σεντ Ετιέν και έχει σπουδαία καριέρα σε Μονακό, Λιλ, Λιόν, Νις, Σαουθάμπτον και Λέστερ. Στα υπόψιν της ΑΕΚ τέθηκε και η ενδιαφέρουσα επιλογή του Φραν Εσκριμπά. Ο 56χρονος Ισπανός εργάζεται στην Έλτσε, που δίνει μάχη σωτηρίας στη La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ