Πρόταση-σοκ για Μπελχαντά: 15.000.000 € για 3 χρόνια – Εκεί υπογράφει

Πρόταση-σοκ για Μπελχαντά: 15.000.000 € για 3 χρόνια – Εκεί υπογράφει

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει τον Γιουνές Μπελχαντά, οι δυο πλευρές είχαν άριστη επικοινωνία, όμως η Αλ Χιλάλ κατέθεσε μια «τρελή» πρόταση και όλα δείχνουν ότι ο Μαροκινός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία υπογράφοντας «χρυσό» συμβόλαιο.

Ο Γιουνές Μπελχαντά που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε ένα «χρυσό» συμβόλαιο που του προσφέρει η Αλ Χιλάλ, το οποίο θα του αποφέρει σε βάθος τριετίας το ποσό των 15.000.000 €.

Ο Μαροκινός το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε έντονα τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είχαν επαφές με την πλευρά του παίκτη και γενικότερα είχαν μια άριστη επικοινωνία, όμως οι Σαουδάραβες κατέθεσαν μια ανεπανάληπτη πρόταση που είναι εκτός ευρωπαϊκής και όχι μόνο ελληνικής πραγματικότητας, με αποτέλεσμα ο Μπελχαντά να είναι μια ανάσα από το φύγει από την Ευρώπη και να μετακομίσει στην Ασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος είχε εκφραστεί θετικά για τους Πειραιώτες και το πρότζεκτ τους, είχε δεσμευτεί να καθίσουν ξανά στο τραπέζι, αλλά μετά από τέτοια προσφορά, κάθε συζήτηση είναι περιττή, αφού λίγες ευρωπαϊκές ομάδες μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα που δίνει η Αλ Χιλάλ. Συνολικά θα πάρει τουλάχιστον 15.000.000 € για 3 χρόνια, δηλαδή 5 εκατομμύρια ανά έτος, ενώ στο deal υπάρχουν και «τρελά» μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων ή επίτευξης συγκεκριμένου αριθμού τερμάτων και συμμετοχών.

Από εκεί και πέρα, εφόσον ολοκληρώθηκε και το τούρκικο πρωτάθλημα (η Μπεσίκτας το κατέκτησε στο γκολ από τη Γαλατασαράι), ο Μπελχαντά μένει ελεύθερος και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι συζητήσεις του με την Αλ Χιλάλ σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην Τουρκία είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα σχεδόν και απομένει το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον Μαροκινό διεθνή να παίρνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια των τελευταίων ετών στη Σαουδική Αραβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ