Τέλος για την ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ!

Τέλος για την ΑΕΚ ο Ρεμπρόφ!

Αρνητική η απάντηση του Ουκρανού τεχνικού στην πρόταση της Ένωσης

Ο Σεργέι Ρεμπρόφ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ να αναλάβει τις τύχες της! Οι Κιτρινόμαυροι είχαν επαφές με τον Ουκρανό τεχνικό, που αποτελούσε βασικό στόχο για τον πάγκο της ομάδας. Όμως η υπόθεση ναυάγησε, μιας και η Φερεντσβάρος φέρεται να ζήτησε πάνω από 1 εκ. ευρώ προκειμένου να τον… παραχωρήσει!

Λεπτομέρειες για την υπόθεση φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα dynamomania.com. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Η ΑΕΚ από την Ελλάδα θεωρούσε τον Σεργκέι Ρεμπρόφ ως τον βασικό υποψήφιο για τη θέση του προπονητή. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ λόγω του γεγονότος ότι η Φερεντσβάρος ζήτησε αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για την πρόωρη λήξη της σύμβασης που έχει με τον Ρεμπρόφ και η οποία ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο».

Φαίνεται λοιπόν πως το θέμα του Ρεμπρόφ παίρνει αρνητική τροπή για την ΑΕΚ, που στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της για τον επόμενο προπονητή της. Οι Αγορές της Γαλλίας και της Ιταλιας είναι στο επίκεντρο, ενώ στο κάδρο βρίσκεται σταθερά και η υπόθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ