Λαμία: Τιρόνε και την επόμενη χρονιά (pic)

Λαμία: Τιρόνε και την επόμενη χρονιά (pic)

Η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής της, Περόνε, θα παραμείνει κάτοικος της ομώνυμης πόλης και του χρόνου.

Η Λαμία έκανε γνωστό, μέσω ανακοίνωσης, την επέκταση της συνεργασίας της με τον επιθετικό της, Τιρόνε, για μία ακόμα σεζόν.

Ο Ισπανός αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από την Τενερίφη ως ελεύθερος και το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε από το σύλλογο. Δεν βρήκε ομάδα, όμως, με συνέπεια τον Ιανουάριο να επιστρέψει. Τη φετινή σεζόν πρόλαβε να κάνει 7 συμμετοχές, οι περισσότερες ως αλλαγή, ενώ έβγαλε και μία ασίστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σ’ αυτή την ομάδα, που είναι οικογένεια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και φιλοδοξία μου είναι να επιτύχουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά σπουδαία πράγματα! Πάμε Λαμία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 30χρονο (27/1/1991), Ισπανό μεσοεπιθετικό, Tyronne Gustavo del Pino Ramos.

Ο Tyronne επέστρεψε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2021 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 10 συμμετοχές με τα χρώματα της Λαμίας, ενώ στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα είχε καταγράψει 21 συμμετοχές.»

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ