Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει στους ποδοσφαιριστές

Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει στους ποδοσφαιριστές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει του Κυπέλλου.

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως συνηθίζει πριν από τελικούς και πριν από μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού, με σκοπό να εμψυχώσει την ομάδα του και να στείλει μήνυμα σε όλους, αναφορικά με τους στόχους του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετέβη στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών, με σκοπό να κάνει τον απολογισμό της σεζόν, αλλά και να ζητήσει το αυτονόητο: Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τους Ερυθρόλευκους, στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το νταμπλ είναι ξεκάθαρος στόχος. Και αυτό είναι κάτι που δείχνουν ότι έχουν καταλάβει όλοι στον Πειραιά, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να ακούν τον πρόεδρο του συλλόγου να τους ζητάει το αυτονόητο:

Να επιβεβαιώσει ο Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Να δείξει για ακόμη μία φορά ότι έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, τον καλύτερο προπονητή, αλλά και προσωπικότητα και χαρακτήρα νικητή, κάτω από κάθε συνθήκη.

Λεπτομέρειες για την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, σε νεότεραο ρεπορτάζ. Μείνετε συντονισμένοι στo to10.gr…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ