Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μάντζιο – Άμεσα συνάντηση με Καρυπίδη

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μάντζιο – Άμεσα συνάντηση με Καρυπίδη

Σε συνάντηση που θα έχουν μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Αθήνα οι Άκης Μάντζιος και Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Άρη. Πιθανότερο σενάριο η επέκταση της συνεργασίας τους.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Άρη το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τους «κίτρινους» να τερματίζουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, επίτευγμα που είχαν να καταφέρουν εδώ και 40 χρόνια.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκίνησε τις διακοπές του, ωστόσο εκκρεμεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ενόψει της νέας σεζόν ώστε να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό δεν είναι άλλο από την παραμονή του Άκη Μάντζιου. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει μιας και σε ένα μήνα περίπου θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία με το βλέμμα αρχικά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κι έτσι αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα η υπόθεση.

Για την ακρίβεια μέσα στις επόμενες 48 ώρες όταν και θα υπάρξει ραντεβού του Έλληνα τεχνικού με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα. Πιθανότερο σενάριο είναι ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί με τον Μάντζιο να υπογράφει νέο συμβόλαιο. Οτιδήποτε διαφορετικό θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ