ΠΑΟΚ: Μόνο ο… φιόγκος λείπει στον Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Μόνο ο… φιόγκος λείπει στον Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι φιγουράρει στη βιτρίνα του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού με την κλήση του στην εθνική Πολωνίας για το Euro να αποτελεί... βούτυρο στο ψωμί.

Το καλοκαίρι έρχεται και στον ΠΑΟΚ αναμένεται να αλλάξουν πολλά σε αγωνιστικό επίπεδο. Παίκτες θα φύγουν, άλλοι θα έρθουν, με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορέσει και πάλι να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ή έστω να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και να κλείσει κάπως την ψαλίδα.

Όσον αφορά το πρώτο κομμάτι, αυτό των αποχωρήσεων δηλαδή και δη των πωλήσεων, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες από τους οποίους ο Δικέφαλος θα μπορούσε να προσδοκά σε ένα καλό ποσό στα ταμεία του. Ο πρώτος που φιγουράρει στη βιτρίνα και μάλλον θα αποτελεί έκπληξη αν τον δούμε και του χρόνου στην Τούμπα είναι ο Χρήστος Τζόλης.

Ο δεύτερος που έχει ζήτηση και είναι με το… 1,5 πόδι εκτός ΠΑΟΚ είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός έχει φτάσει κι άλλες φορές κοντά στο να φύγει από τον ΠΑΟΚ, όπως τον περασμένο Γενάρη με την Μπολόνια να τον πολιορκεί, αλλά η ιστορία έμεινε στη μέση. Το καλοκαίρι αυτό ωστόσο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή και ο Σφιντέρσκι να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».

Η κλήση του μάλιστα στην εθνική ομάδα της Πολωνίας για το Euro από τον Πάουλο Σόουζα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι βούτυρο στο ψωμί τόσο για τον ίδιο που θέλει να πάρει μεταγραφή όσο και για τον ΠΑΟΚ που θα ήθελε να τον πουλήσει. Αν μπορέσει να φανεί εκεί, τότε οι πιθανότητες να… χαιρετήσει γίνονται ακόμα περισσότερες.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι φέτος ο Σφιντέρσκι δεν έκανε και την καλύτερη χρονιά του. Σε 48 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 11 γκολ με 8 ασίστ ωστόσο είναι δεδομένο ότι το γκολ το έχει κι αν βοηθήσει κι ο ίδιος τον εαυτό του, θα υπάρξει happy end για όλες τις πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ