ΠΑΟΚ: Δεύτερη φορά σερί MVP o Ζίβκοβιτς (pic)

ΠΑΟΚ: Δεύτερη φορά σερί MVP o Ζίβκοβιτς (pic)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά MVP από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Back to back στις ατομικές διακρίσεις ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ως ο MVP για τον Απρίλιο, όπως είχε αναδειχθεί και για τον Μάρτιο, από τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ανέβασε ρυθμό και… πήρε τ’ όπλο του. O Zile κατάφερε τον Απρίλη να υπογράψει τη νίκη επί του Ολυμπιακού με δύο δικά του γκολ, να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης στον τελικό επί της ΑΕΚ με μία μαγική λόμπα και γενικότερα να είναι και πάλι εξαιρετικός όσο βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ατέλειωτα τρεξίματα, πίεση, βοήθειες στην άμυνα και μόνιμος κίνδυνος για κάθε αντίπαλη άμυνα ο Σέρβος ξεχώρισε με την απόδοσή του και πήρε ένα ακόμα βραβείο.

Στην ψηφοφορία για τον ΒΟΧ MVP του Μαρτίου ο Α.Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε το 63,94% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος βρήκε τον καλό του εαυτό τον Απρίλιο κι ήταν κομβικός στην πορεία της ομάδας με σπουδαίες επεμβάσεις.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε θέση. Ο The Leader ήταν εξαιρετικός ως στόπερ και βοήθησε πολύ την ομάδα να αντεπεξέλθει στον νέο σχηματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ