ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιο τελετουργικό; Ετσι σημάδεψε (και πέτυχε) τον Γκαρθία ο συλληφθείς χούλιγκαν

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιο τελετουργικό; Ετσι σημάδεψε (και πέτυχε) τον Γκαρθία ο συλληφθείς χούλιγκαν

Αποκαλυπτικό βίντεο μέσα από τα επίσημα της Τούμπας διαψεύδει την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ περί «τελετουργικού», καθώς ο 26χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ σημαδεύει ξεκάθαρα τον Γκαρθία και δεν συμμετέχει σε καμία γιορτή.

Η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πείσει από το βράδυ της Κυριακής ότι κανείς δεν προσπάθησε να χτυπήσει τον Οσκαρ Γκαρθία. Μάλιστα ο καλός υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στη φιλική συχνότητα της ΕΡΤ, όταν ρωτήθηκε για το αντικείμενο που δέχθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και εάν υπάρχουν κάμερες και θα βρεθεί ο υπαίτιος, εξανέστη. Και αντέδρασε σθεναρά.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι είναι απαράδεκτο να συζητάμε για συλλήψεις και ότι το… χαρτάκι ήταν μέρος του τελετουργικού που είχε στήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την έναρξη του αγώνα. Για να μην υπάρχουν και αμφιβολίες, ο Κυριάκος Κυριάκος, ακολουθώντας την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του, είπε τα εξής:

«Εκείνη τη στιγμή υπάρχει ένα τελετουργικό που οι οπαδοί πετάνε χαρτάκια. Και όλο αυτό γίνεται αντί πυρσών, αντί αντικειμένων κλπ. Τώρα, σας παρακαλώ πάρα πολύ, αυτό είναι συμψηφισμός. Αν καθίσουμε να μετρήσουμε πόσα χαρτάκια έχουν πέσει στα ελληνικά γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, θα κάνουμε θέμα, ένα θέμα που δεν υπάρχει. Κάμερες υπάρχουν, αν υπάρχει κάτι παράνομο θα βρεθεί. Δεν μπορεί να γίνει συμψηφισμός πραγμάτων, σε ένα τελετουργικό με χαρτάκια, το οποίο δεν τιμωρείται από τη λίγκα, με ρίψη αντικειμένων. Επειδή αυτό θα επιχειρηθεί, ας μην το συζητήσουμε».

Κι όμως, τα γεγονότα συντρίβουν εντυπωσιακά τα «επιχειρήματα» του ΠΑΟΚ. Καθώς ο υπεύθυνος για τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία -σεσημασμένος και καταδικασμένος για γηπεδική βία οπαδός του ΠΑΟΚ- συνελήφθη και την Τετάρτη θα απολογηθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του.

Υπάρχει, όμως και οπτικοακουστικό πλήγμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που την εκθέτει ακόμη περισσότερο. Καθώς διασύρει την υπερασπιστική της γραμμή.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που ακολουθεί και το οποίο τραβήχτηκε μέσα από τα επίσημα της Τούμπας δείχνει ξεκάθαρα ότι ο «επίσημος» οπαδός του ΠΑΟΚ, δεν συμμετέχει σε κανένα τελετουργικό. Σημαδεύει ξεκάθαρα τον προπονητή του Ολυμπιακού και (δυστυχώς) τον πετυχαίνει στο πρόσωπο. Με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να καταδικάσει την ομάδα του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από οπαδούς του ΠΑΟΚ, ως προσπάθεια… υπεράσπισης της ομάδας τους. Αλλά πέτυχε το εντελώς ανάποδο. Διότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη στιγμή που ο συλληφθείς οπαδός του Δικεφάλου σημαδεύει και πετυχαίνει τον Γκαρθία, δεν υπάρχει κανένα τελετουργικό σε εξέλιξη. Αντιθέτως, είναι μία πράξη ωμής γηπεδικής βίας, την οποία ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δικαιολογήσει. Αλλά μάταια. Διότι τα γεγονότα και όλες οι εκθέσεις δείχνουν τι πραγματικά συνέβη. Και δείχνουν ποιος έχει ψευδαισθήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΘΙΑ

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Δείτε πώς ο (συλληφθείς) χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σημάδεψε και πέτυχε τον Οσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο.

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Δείτε πώς ο (συλληφθείς) χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σημάδεψε και πέτυχε τον Οσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο. Εκθετη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μιλούσε για «τελετουργικό»

Δημοσιεύτηκε από to10.gr στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ