«Φαβορί για τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Κορνέεφ»

«Φαβορί για τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Κορνέεφ»

Σύμφωνα με τους Ρώσους, ο Ιγκόρ Κορνέεφ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά η οικογένεια Σαββίδη είναι το φαβορί για τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ.

Τον 53χρονο Ρώσο, Ιγκόρ Κορνεεφ, τοποθετούν στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ με τους τεχνικούς διευθυντές οι συμπατριώτες του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24.ru, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεχωρίσει τον Κορνέεφ και θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του δικεφάλου.

Μάλιστα, οι Ρώσοι γράφουν πως ναι μεν δεν υπάρχει συμφωνία, πλην όμως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και μάλιστα αναφέρεται πως η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κορνέεφ έχει το πλεονέκτημα της γλώσσας, αλλά και της γνωριμίας που έχει με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ εκτός από ρωσικά μιλάει άπταιστα αγγλικά, ισπανικά και ολλανδικά.

Έχει γνωριμίες με όλα τα μέλη της οικογένειας Σαββίδη, ενώ δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στις αγορές της Ισπανίας και της Ολλανδίας, χώρες στις οποίες είχε παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Κορνέεφ σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Χέρενφεν, Φέγενορντ και Μπρέντα. Έχει εργαστεί ως προπονητής της ομάδας νέων της Φέγενορντ από το 2006 και το 2010 ενώ ήταν και βοηθός προπονητή και της εθνικής Ρωσίας για ένα διάστημα. Το 2014 ο Κορνέεφ ανέλαβε το πόστο του ειδικού συμβούλου της Σλάβια Πράγας και από τον Αύγουστο 2016 εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην Λοκομοτίβ μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ