Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκης

Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκης

Ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Ηπειρώτες, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στην καριέρα του.

Ο Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν, με τον ΠΑΣ να παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, κάνοντας μια γεμάτη πορεία στο Κύπελλο, ενώ η παραμονή εξασφαλίστηκε αρκετά νωρίς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

Ζήσαμε τα τελευταία χρόνια πράγματα πρωτοφανή, αντιμετωπίσαμε μαζί, Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και εργαζόμενοι της ΠΑΕ, προβλήματα και δυσκολίες που κάποιες στιγμές έδειχναν ανυπέρβλητα.
 
Μπορέσαμε όμως με συλλογική δουλειά να αναδειχτούμε πρωταθλητές της SL2 και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ όμορφη πορεία την SL1 και το Κύπελλο Ελλάδας.
 
Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την παρουσία του προπονητή μας, Αργύρη Γιαννίκη, τον οποίο ευχαριστούμε βαθιά αλλά και με τον οποίο σήμερα πρέπει δυστυχώς να αποχαιρετιστούμε καθώς δε θα είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας μας, ελπίζοντας όλων μας οι δρόμοι να συναντηθούν και πάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ