Μοντέστο: «Έχουμε παίκτες στον Ολυμπιακό που μπορούν να βάλουν φωτιά στην αγορά»

Μοντέστο: «Έχουμε παίκτες στον Ολυμπιακό που μπορούν να βάλουν φωτιά στην αγορά»

Ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε για τη δουλειά του σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ, για τους Τσιμίκα και Ποντένσε, ενώ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν παίκτες που μπορούν να βάλουν... φωτιά στην αγορά,

Ο Φρανσουά Μοντέστο παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «gianlucadimarzio.com» μιλώντας για τον Ολυμπιακό και φυσικά τη δουλειά του σε Ελλάδα και Αγγλία.

Ο Γάλλος τόνισε πως είναι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και δεν είναι εύκολο να αφιερώνει χρόνο στις δύο ομάδας, όμως οι συνεργάτες του τον στηρίζουν και είναι πολύ ικανοποιημένος.

Παράλληλα μίλησε για τις υποθέσεις του Κώστα Τσιμίκα με το ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά και για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε από τη Σπόρτινγκ.

Τέλος, σχολίασε και ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θα προκαλέσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον το καλοκαίρι, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν αθλητές όπως οι Σεμέδο, Καμαρά και Σα που μπορούν να βάλουν… φωτιά στην αγορά.

Οι δηλώσεις του Φρανσουά Μοντέστο:

Για την ενασχόλησή του τόσο με τη Νότιγχαμ όσο και με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο να αφιερώνω χρόνο και στις δύο ομάδες. Είμαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο, αλλά έχω ένα πολύ καλό γκρουπ συνεργατών. Το μυστικό είναι να μένεις κοντά στην ομάδα που το χρειάζεται περισσότερο».

Για τη μεταγραφή του Ποντένσε: «Εκμεταλλευτήκαμε την οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Σπόρτινγκ. Ήταν θέμα τύχης και αποφασιστικότητας. Το να εξελίσσεις ένα ταλέντο και να το κάνεις μεγάλο κεφάλαιο, πάντα δημιουργεί ικανοποίηση».

Για τον Τσιμίκα και το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει η Νάπολι: «Μετά από δανεισμούς σε Δανία και Ολλανδία για να αποκτήσει εμπειρία, έδειξε ότι είναι φουλ μπακ κορυφαίου επιπέδου. Εκτός από τη Λίβερπουλ, υπήρχε χειροπιαστό ενδιαφέρον από τη Νάπολι. Είχαν ζητήσει πληροφορίες και έκαναν πρόταση. Στο τέλος όμως ο παίκτης διάλεξε την Αγγλία».

Για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου: «Ο Σωκράτης είναι πολύ καλός φίλος του Τοροσίδη. Το γεγονός ότι είχαμε τον Τοροσίδη στο πλευρό μας ήταν κλειδί για να κλείσουμε το deal. Μίλησαν και τον έπεισαν να δεχτεί».

Για τους παίκτες που θα είναι πρωταγωνιστές στο μεταγραφικό παζάρι: «Στον Ολυμπιακό έχουμε διάφορους παίκτες που θα μπορούσαν να βάλουν φωτιά στην αγορά: Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο μέσος Μαντί Καμαρά και ο Ζοζέ Σα».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που κάνουμε. Είναι οι δύο μου ομάδες, τα δημιουργήματά μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ο πρόεδρος πιστεύει σε εμένα και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ