Παναθηναϊκός : Συζητήσεις Αλαφούζου-Στραματσόνι για οφειλές και Εμποκού

Παναθηναϊκός : Συζητήσεις Αλαφούζου-Στραματσόνι για οφειλές και Εμποκού

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει ακόμα τα χρήματα που οφείλει στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αρνήθηκε στους πράσινους για τον διακανονισμό των 33 δόσεων. Ο Ιταλός προπονητής πάντως, έχει απευθείας συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για το ζήτημα αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη. Το κύριο θέμα είναι να βρεθεί εξωδικαστική λύση στις οφειλές που έχει ο […]

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει ακόμα τα χρήματα που οφείλει στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αρνήθηκε στους πράσινους για τον διακανονισμό των 33 δόσεων. Ο Ιταλός προπονητής πάντως, έχει απευθείας συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για το ζήτημα αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη.

Το κύριο θέμα είναι να βρεθεί εξωδικαστική λύση στις οφειλές που έχει ο σύλλογος προς τον προπονητή της Σπάρτα Πράγας και τους συνεργάτες του. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μάθουμε λοιπόν, για την έκβαση του ζητήματος και το πώς θα αποπληρώσει τις οφειλές του Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, η συζήτηση έχει και δεύτερο σκέλος, καθώς το τριφύλλι ζήτησε τη βοήθεια του πρώην προπονητή του για το θέμα του δανεισμού του Εμποκού. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι χρωστούν χρήματα στην Κιέβο για τον δανεισμό και θέλουν ο Στραματσόνι να μεσολαβήσει όσο γίνεται στις συζητήσεις με την ιταλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ