Στο στόχαστρο της Μαγιόρκα ο Ολιβέιρα

Στο στόχαστρο της Μαγιόρκα ο Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μοιάζει δύσκολο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, όμως η νεοφώτιστη στη La Liga Μαγιόρκα ενδιαφέρεται για να τον κάνει δικό της.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε επαφές πριν μερικές εβδομάδες με τη διοίκηση της ΑΕΚ σχετικά με το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή στο οικονομικό και ο Πορτογάλος μοιάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να παραμείνει στην Ένωση.

Ο Ολιβέιρα απασχολεί ήδη αρκετές ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και την Ασία, όμως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ενώ αναμένεται να έχει συζητήσεις και πάλι με την ΑΕΚ. Η Μαγιόρκα, η οποία πριν από δύο μέρες, εξασφάλισε την επιστροφή της στη La Liga ωστόσο, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 29χρονο επιθετικό και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη για να τον κάνει δικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Ολιβέιρα σκόραρε έξι γκολ σε 26 ματς της Super League, δύο σε έξι ματς Europa League (προκριματικά και ομίλους) και δύο σε τέσσερα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ