Super League : Τα «ξέρατε ότι» της 23ης αγωνιστικής

Super League : Τα «ξέρατε ότι» της 23ης αγωνιστικής

Είστε λάτρεις των στατιστικών του ποδοσφαίρου; Θέλετε να κάνετε τους… έξυπνους και τους γνώστες στην παρέα σας; Θέλετε απλώς να ενημερωθείτε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας; To10.gr σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε όλα τα παραπάνω, παραθέτοντας κάθε λογής στατιστικό στοιχείο, με τη συνδρομή του Soccerbase.gr, της κορυφαίας βάσης δεδομένων και στατιστικών του ελληνικού […]

Είστε λάτρεις των στατιστικών του ποδοσφαίρου; Θέλετε να κάνετε τους… έξυπνους και τους γνώστες στην παρέα σας; Θέλετε απλώς να ενημερωθείτε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας;

To10.gr σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε όλα τα παραπάνω, παραθέτοντας κάθε λογής στατιστικό στοιχείο, με τη συνδρομή του Soccerbase.gr, της κορυφαίας βάσης δεδομένων και στατιστικών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

• Ο Σάββας Τσαμπούρης αντιμετώπισε για 18η φορά στην καριέρα του τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με καμία άλλη ομάδα δεν έχει βρεθεί περισσότερες φορές αντίπαλος. Σε 17 αγώνες έχει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Δύο γκολ και δύο ασίστ στις τελευταίες έξι επισκέψεις του στα Γιάννινα.

• Ο Φίλιπ Χέλκβιστ έγινε ο 281ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην ιστορία της Α’ Εθνικής, αλλά ο πρώτος Σκανδιναβός στην ιστορία του. Στη Β’ Εθνική έχουν παίξει δύο Σουηδοί (Αβντίου και Ντεμπά-Νιρέν).

• Για τέταρτη φορά στη σειρά, ο Λεβαδειακός έφυγε από τα Γιάννινα χωρίς αν έχει δεχτεί γκολ (0-4, 0-1, 0-0 και 0-0). Βέβαια πριν από ενάμισι μήνα δέχτηκε τέσσερα στο Κύπελλο!

• Με 8 ισοπαλίες του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του, ισοφάρισε το ρεκόρ των περισσότερων εντός. Το είχε κάνει το 1982-83 (9 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια), τώρα βέβαια έχει 8 ισοπαλίες σε 12 μόλις παιχνίδια!

• Τις 100 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ έφτασε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Οι 28 είναι με τον Αστέρα Τρίπολης και οι άλλες 72 με τον Παναθηναϊκό.

• Ο Λαρισινός Θανάσης Τζήλος συμπλήρωσε το Σάββατο 100 αγώνες στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο. Έχει σφυρίξει 28 Σούπερ Λιγκ, 26 Φούτμπολ Λιγκ, 36 Γ’ Εθνική και 10 για το Κύπελλο.

• Ο Κώστας Μενδρινός έπαιξε για 17η φορά στην καριέρα του αντίπαλος με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα, αφού έχει 16 με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

• Ο Παναιτωλικός πέτυχε την τρίτη του σερί νίκη (Πλατανιά, Λεβαδειακό και Κέρκυρα) στη Σούπερ Λιγκ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του, που είχε πετύχει το 2014 (Πανθρακικό, Ξάνθη και Κέρκυρα).

• Πάνω από δύο χρόνια είχε ο Παναιτωλικός να νικήσει δύο διαδοχικά παιχνίδια Σούπερ Λιγκ στην έδρα του (30.01.16 Καλλονή 1-0 και 14.02.16 Λεβαδειακό 2-0)! Από τότε έπαιξε 28 παιχνίδια, ποτέ δεν νίκησε δύο διαδοχικά!

• Ο Λεοζίνιο έφτασε τους 300 αγώνες στην καριέρα του με φανέλες ελληνικών ομάδων. Πρωτόπαιξε στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 ΟΦΗ – Απόλλων Καλαμαριάς 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ