Παναθηναϊκός : Ανταπόκριση από Αλ Αΐν

Παναθηναϊκός : Ανταπόκριση από Αλ Αΐν

Οι Άραβες εντός του διημέρου θα ενημερώσουν για τον αν θα στείλουν όντως τα χρήματα μέχρι την άλλη εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Το πρόβλημα ρευστότητας στον Παναθηναϊκό διογκώνεται εξαιτίας του γεγονότος, ότι η Αλ Αϊν δεν έχει στείλει τις 725.000 ευρώ που αναλογούν στη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ.

Την πρώτη δόση θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» την εισέπραξαν με καθυστέρηση 45 ημερών. Πιστοί στα στάνταρ τους οι Αραβες, θα πλησιάσουν πάλι το ίδιο χρονικό διάστημα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν (δεν πήγε τελικά στα ΗΑΕ άνθρωπος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού) ότι σήμερα ή αύριο η διοίκηση της Αλ Αϊν θα απαντήσει πότε θα στείλει τα χρήματα. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο δηλαδή του Μαρτίου οι «πράσινοι» θα δουν στο ταμείο τους ένα σημαντικό ποσό.

Θα πρέπει, ωστόσο, να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι οι Αραβες θα καταθέσουν όλο το ποσό. Υπάρχει σενάριο που θέλει την Αλ Αϊν να δίνει την επόμενη εβδομάδα έστω τα μισά και προς το τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου τα υπόλοιπα. Αυτό θα φανεί όπως τονίσαμε, από την απάντηση που θα δώσουν μέχρι αύριο. Οσον αφορά την τρίτη δόση της μεταγραφής, με το ίδιο ποσό, αυτή σύμφωνα με τα συμβόλαια πρέπει να κατατεθεί στις 30 Μαρτίου. Φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και θα πάει αρκετά πίσω, ίσως και τον Ιούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ