Καταιγιστικός Ολυμπιακός «σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους» τον ΟΦΗ (0-4)

Καταιγιστικός Ολυμπιακός «σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους» τον ΟΦΗ (0-4)

Ο Ολυμπιακός Κ19 πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 4-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα υποδομής της Superleague - Σταθερά στην πρώτη θέση το συγκρότημα του Νικοπολίδη.

Με μία επιβλητική εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με σκορ 4-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague Κ19.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη επέστρεψαν στη δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον βρίσκονται στους 21 πόντους, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ήδη από το 23′ ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά, μόλις στο 8′, ο Τσέλιος άνοιξε το σκορ, με ασίστ του Κίτσου, παρά το γεγονός ότι τρία λεπτά νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι. Το 2-0 έγινε στο 13′. Πάλι ξανά οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Κίτσος την ασίστ και Τσέλιος το γκολ.

Από εκεί και έπειτα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα για να φτάσουν στη νίκη, ενώ, μάλιστα, το σκορ ανήλθε σε διαστάσεις θριάμβου. Στο 50’ ο Κίτσος έδωσε την τρίτη του ασίστ στον αγώνα, με τον Κασέμι αυτή τη φορά να βλέπει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ