Xιμένεθ σε παίκτες: «Κοιτάμε μόνο το νταμπλ»

Xιμένεθ σε παίκτες: «Κοιτάμε μόνο το νταμπλ»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και τη συνέχεια

Η εικόνα της ΑΕΚ στο Περιστέρι δεν ήταν κακή, ωστόσο το γεγονός πως η Ένωση άφησε δύο βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο, δεν μπορεί να την αφήνει ικανοποιημένη. Κάτι που φάνηκε και από την σημερινή ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για τα πολλά λάθη τους στο παιχνίδι της Δευτέρας, ωστόσο φρόντισε να καταστήσει σαφές πως ο στόχος της ΑΕΚ που δεν είναι άλλος από το νταμπλ, εξακολουθεί να είναι στα χέρια της. Με τον Χιμένεθ να ζητά από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση σε πρωτάθλημα και κύπελλο, προκειμένου η ΑΕΚ να κλείσει τη σεζόν με δύο τίτλου, όπως θέλει και μπορεί.

«Υπήρξαν κάποια πράγματα που δεν λειτούργησαν όπως θα θέλαμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κάναμε πολλά και εύκολα λάθη, που έπρεπε να αποφύγουμε. Αφήσαμε δύο βαθμούς που είναι σημαντικοί, γιατί εδώ που έχουμε φτάσει κάθε βαθμός μετράει. Όμως συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο, το νταμπλ. Που θέλουμε και μπορούμε να κατακτήσουμε. Γι’ αυτό και πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι εκεί. Να δώσουμε πλέον τον καλύτερό μας εαυτό για να το καταφέρουμε. Συνεχίζοντας μέχρι το τέλος, μόνο με νίκες», είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ