Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Γιοβάνοβιτς – «Να τον φέρουμε στην κορυφή»

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Γιοβάνοβιτς – «Να τον φέρουμε στην κορυφή»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι οριστικά προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στο τριφύλλι. Η... επίσκεψη στο Κορωπί και οι τρεις συνεργάτες του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού. Ο 58χρονος κόουτς είχε πολύωρη συνάντηση επί ελληνικού εδάφους τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Γιοβάνοβιτς που είχε δεχτεί κρούση από τους πράσινους και πριν από μερικούς μήνες, παρακολουθούσε την ομάδα και είχε παρατηρήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, γνωρίζοντας σχεδόν τα πάντα για τον σύλλογο και το ρόστερ. Μάλιστα στις πρώτες του κουβέντες για τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε με μεγάλο σεβασμό, λέγοντας ότι το τριφύλλι είναι κορυφαία ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κορυφαίο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά», ήταν κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές στη διάρκεια της κουβέντας με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιοβάνοβιτς συνομίλησε το διήμερο αυτό για περισσότερες από δέκα ώρες face to face με τον Αλαφούζο, με τους δυο άνδρες να τα βρίσκουν και να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα. Από εκεί και πέρα Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζος είχαν ανοιχτή γραμμή και τις προηγούμενες μέρες καθώς ο Σέρβος ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μάλιστα σήμερα το πρωί «γνώρισε» τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και τη Λεωφόρο, ενώ θα πάει για λίγες μέρες στην Κύπρο και από 1/6 αναλαμβάνει και επισήμως το τιμόνι του Παναθηναϊκού. Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στο πλευρό του στον Παναθηναϊκό τρεις δικούς του συνεργάτες, ενώ έχει ήδη μια άποψη για τις ανάγκες τις ομάδες και τις ανοιχτές υποθέσεις στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ