Τα βρήκαν Παναθηναϊκός – Ταυλαρίδης, γλιτώνει το -3

Τα βρήκαν Παναθηναϊκός – Ταυλαρίδης, γλιτώνει το -3

Παναθηναϊκός και Ταυλαρίδης βρήκαν τη χρυσή τομή, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr από τις 22 Φεβρουαρίου και ο Παναθηναϊκός δεν θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου to10.gr προχώρησε στην αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός με τον Στάθη Ταυλαρίδη βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία ώστε να πάρει ο παίκτης ένα ποσό από τις 97.000 ευρώ που του οφείλονται και τα υπόλοιπα να τα χαρίσει.

Πέντε μέρες μετά ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ, αφού τα νέα είναι ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό, που τα βρήκε οριστικά με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και γλιτώνει την αφαίρεση των τριών βαθμών.

Σε νέα σημερινή επαφή των δύο πλευρών έγινε εξωδικαστικός συμβιβασμός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο παίκτης θα πάρει άμεσα ένα σημαντικό ποσό από τα οφειλόμενα, που ξεπερνά τις 70.000 ευρώ και θα χαρίσει τα υπόλοιπα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, παύει να υφίσταται οποιοσδήποτε κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους «πράσινους», από τη στιγμή μάλιστα που το δικαστήριο είχε δικαιώσει τον πρώην ποδοσφαιριστή σε τελεσίδικο βαθμό.

H αποκάλυψη από to10.gr

Αποκάλυψη: Προς λύση το θέμα με Ταυλαρίδη, γλιτώνει τους -3β. ο Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ