Ο Σισέ, ο Γκραβιγιόν και ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Σισέ, ο Γκραβιγιόν και ο Ολυμπιακός (vids)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 23χρονο σέντερ μπακ, που αγωνίστηκε φέτος στην Λοριάν ως δανεικός από την Ιντερ.

Τα μεταγραφικά σενάρια αρχίζουν να «φουντώνουν», με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 23χρονο σέντερ μπακ, Αντριου Γκραβιγιόν, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λοριάν ως δανεικός από την Ιντερ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρεται για τον νεαρό αμυντικό.

«Η Λοριάν θέλει να κρατήσει τον Αντριου Γκραβιγιόν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αφού ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις Λέστερ, Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας από την Αγγλία, με την Μπέτις από την Ισπανία, με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα, την Αντερλεχτ από το Βέλγιο και την Κοπεγχάγη από την Δανία. Ο νεαρός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ιντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2023», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γάλλοι στα δημοσιεύματά τους για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Αντριου Γκραβιγιόν φέτος αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα και είχε 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2.274 λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα με το transfemarkt η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, όταν τον περασμένο Αύγουστο ήταν στα 3.5 εκατ. ευρώ. Ο 23χρονος αποκτήθηκε από την Ιντερ τον Ιανουάριο του 2019 από την Πεσκάρα έναντι 6.10 εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ των Νερατζούρι και από τότε… τριγυρνάει ως δανεικός.

Αρχικά, επέστρεψε στην Πεσκάρα ως δανεικός και στη συνέχεια παραχωρήθηκε σε Σασουόλο και Ασκολι, πριν δοθεί δανεικός το περασμένο Σεπτέμβριο στην Λοριάν. Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 165 αγώνες και έχει 14 γκολ και 3 ασίστ σε 14.250 λεπτά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν επίσης δημοσιεύματα στο εξωτερικό που τον συνδέουν με την Σεντ Ετιέν και μάλιστα τονίζουν ότι ο 23χρονος αμυντικός είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Παπέ Αμπού Σισέ. Οι Γάλλοι τονίζουν ότι οι Στεφανουά δεν έχουν τα χρήματα για να καλύψουν τη ρήτρα αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και εξετάζουν τον Γκραβιγιόν ως εναλλακτική λύση. Οσον αφορά στον Σισέ, ο Σενεγαλέζος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται να ξαναφύγει, είτε και πάλι ως δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αφρικανός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ