Δημοσίευμα στη Γαλλία εμπλέκει τον Μαρτίνς με τη Μπορντό!

Δημοσίευμα στη Γαλλία εμπλέκει τον Μαρτίνς με τη Μπορντό!

Η Μπορντό, οι Κινέζοι, ο Ζόρζε Μέντες και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Και ξαφνικά… Μπορντό για Μαρτίνς. Η γαλλική ομάδα αλλάζει διοικητικό σχήμα, με ένα κινέζικο fund να είνα έτοιμο να την αγοράσει και δημοσιεύματα στη χώρα θέλουν τους νέους ιδιοκτήτες να έχουν στη λίστα τους για την επόμενη μέρα το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το κινέζικο fund, FOSUN, έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση για την αγορά των μετοχών των Γιρονδίνων και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει happy end στην υπόθεση.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως σε εξέχουσα θέση στο κλάμπ με τη νέα ιδιοκτησία θα είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο γνωστός Πορτογάλος μάνατζερ και προσθέτει πως στο πλάι του θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Μέντες έχει πολύ καλή σχέση και πάρα πολύ καλή άποψη για τον Μαρτίνς και πως είναι ο προπονητής που πρότεινε πριν από οποιονδήποτε άλλον στους Κινέζους.

Θυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό που φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Και αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει από πουθενά οποιαδήποτε επιθυμία να κοιτάξει άλλες επιλογές, αφού ο Πορτογάλος δουλεύει πάνω στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ