Ολυμπιακός: Στο «τραπέζι» η επιστροφή Σιόβα

Ολυμπιακός: Στο «τραπέζι» η επιστροφή Σιόβα

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Σιόβα στον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που η Ουέσκα υποβιβάστηκε από τη La Liga.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με σκοπό να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος, να κυριαρχήσει ακόμη μια χρονιά στην Ελλάδα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Οι ερυθρόλευκοι καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει καλοκαιριού και ένα όνομα που αναμένεται να πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Έλληνας αμυντικός που ήταν από τους πιο σταθερούς αμυντικούς στη La Liga αναμένεται να μείνει ελεύθερος και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο… μακρινό. Η Ουέσκα, στην οποία αγωνιζόταν φέτος ο Έλληνας άσος, υποβιβάστηκε και στην ηλικία που βρίσκεται (33 χρονών) σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σίγουρα στην άκρη του μυαλού του.

Εξάλλου ο Σιόβας κατά το παρελθόν έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ερυθρόλευκη άμυνα. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι η Ουέσκα υποβιβάστηκε ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του, ενώ και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση σέντερ μπακ ρίχνει στο… τραπέζι την επιλογή του Έλληνα στόπερ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση, ενώ και ο ίδιος ο Σιόβας εφόσον μείνει ελεύθερος (κάτι που είναι θέμα χρόνου) έχει στο μυαλό του να μείνει στη La Liga ή τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά των Πειραιωτών δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια κίνηση για τον πρώην ερυθρόλευκο, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την περίπτωση του Παπέ Αμπού Σισέ και του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Σενεγαλέζος θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στο λιμάνι μετά τον δανεισμό στη Σεντ Ετιέν, ενώ ο Πορτογάλος αμυντικός απασχολεί αρκετές ομάδες του εξωτερικού μετά τις δυο εξαιρετικές χρονιές που έχει κάνει με τα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ