Σε συζητήσεις με Φενέρ ο Ρεμπρόφ – Απομακρύνεται για την ΑΕΚ

Σε συζητήσεις με Φενέρ ο Ρεμπρόφ – Απομακρύνεται για την ΑΕΚ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι βασικός στόχος της ΑΕΚ, όμως όπως αναφέρουν στην Τουρκία βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε.

Η ΑΕΚ θέλει μέχρι και την Παρασκευή να έχει κλείσει το θέμα του νέου προπονητή με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι το φαβορί, αλλά τον μεγάλο στόχο της Ένωσης να μην είναι άλλος από τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο Ουκρανός τεχνικός είναι ο Νο. 1 στόχος των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, όμως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Κιέβου και της Τότεναμ δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα πως βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία είχε αγωνιστεί από το 2002 μέχρι το 2004 ως δανεικός από την Τότεναμ κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα (2004). Ο Ουκρανός προπονητής, που αποχωρεί από τη Φερεντσβάρος, φέρεται να πλησιάζει στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της τούρκικης ομάδας.

Τα δημοσιεύματα μάλιστα από τη γειτονική χώρα, αλλά και από την Ουκρανία κάνουν λόγο για συμφωνία, καθώς απομένουν λεπτομέρειες να συζητηθούν για να κλείσει το deal. Εφόσον ισχύουν όσα γράφουν οι Τούρκοι, η περίπτωση Ρεμπρόφ για την ΑΕΚ οδεύει προς ναυάγιο, με τον Μιλόγεβιτς πλέον να είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με την Ένωση.

O Ρεμπρόφ δεν έχει ακόμη απορρίψει την ΑΕΚ, αλλά όσο δεν απαντά μοιάζει πολύ δύσκολο έως απίθανο να έρθει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ