Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πάμπλο Γκαρσία: Φουντώνουν οι φήμες για Λουτσέσκου

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πάμπλο Γκαρσία: Φουντώνουν οι φήμες για Λουτσέσκου

Ο Πάμπλο Γκαρσία ένιωθε σίγουρος για τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον οι φήμες για Λουτσέσκου είναι τόσο έντονες που τον κάνουν να ανησυχεί εν όψει της αυριανής συνάντησης με τη διοίκηση για το μέλλον του.

Και εκεί που ο Πάμπλο Γκαρσία ένιωθε σίγουρος και… άτρωτος στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εκεί που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τη δουλειά από την αρχή, να κάνει το σχεδιασμό και την προετοιμασία της επόμενης σεζόν, ξαφνικά βλέπει τα δεδομένα να αλλάζουν. Και το… φάντασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πλανάται πάνω από το κεφάλι του.

Μια εβδομάδα μετά τις κουβέντες του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Ρουμάνο προπονητή και στα όσα είπε πως δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, οι φήμες φουντώνουν για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκαρσία πίστευε ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό εξασφάλισε τη θέση του στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα… οργίασε στους πανηγυρισμούς. Ξέφυγε εντελώς.

Τρεις μέρες μετά στον ΠΑΟΚ προκύπτει σοβαρό θέμα Λουτσέσκου. Και μάλιστα κάποιοι μιλούν για δεδομένη συμφωνία, έναντι μεγάλου συμβολαίου. Και για απόφαση του Σαββίδη να φέρει πίσω τον Ρουμάνο πριν γίνει ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Τον είχε έτοιμο τον Ραζβάν. Όπως είχε έτοιμη και την απόλυση του Γκαρσία.

Στη Ρουμανία έγραψαν πριν από λίγο ότι η συμφωνία ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου είναι δεδομένη. Με ένα συμβόλαιο έναντι 1,8 εκ. ευρώ ετησίως. Χρυσώνει τον προπονητή του πρωταθλήματος ο Σαββίδης για να μειώσει την απόσταση που άνοιξε επικίνδυνα από την κορυφή. Και δεν είναι μόνο στη Ρουμανία. Οι φήμες είναι έντονες τις τελευταίες ώρες και στην Ελλάδα.

Πως απάντησε ο ΠΑΟΚ; «Σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, δεν ισχύουν τα περί συμφωνίας με άλλον προπονητή», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας, επισημαίνοντας το γεγονός ότι «επίκειται η συζήτηση με τον Πάμπλο Γκαρσία».

Για όσους… βιάζονται, αυτή η διαρροή δεν είναι ακριβώς διάψευση. «Επίκειται η συζήτηση με τον Πάμπλο Γκαρσία» λένε στον ΠΑΟΚ. Αν ήταν δεδομένο πως ο Πάμπλο θα μείνει; Θα έλεγαν αυτό. Μια ατάκα τύπου «έχουμε προπονητή». Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Κανείς δεν το είπε. Η εβδομάδα που τρέχει είναι άκρως σημαντική.

Το ραντεβού με τον Γκαρσία θα γίνει εκτός απροόπτου αύριο. Και ο Πάμπλο θα πάει σε αυτό χωρίς πια να νιώθει τη σιγουριά του περασμένου Σαββάτου. Πιθανόν να ρωτήσει γι’ αυτά τα δημοσιεύματα που προέκυψαν σήμερα. Ή και να μην προλάβει καν να αναφερθεί σε αυτά και να τον προλάβουν οι εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ