Από θύμα… κατηγορούμενος: Η παράλογη δικαστική περιπέτεια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Από θύμα… κατηγορούμενος: Η παράλογη δικαστική περιπέτεια του Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δύο αδέρφια του και ο γαμπρός τους, καταδικάστηκαν για επίθεση σε δύο νεαρούς που πέταξαν... γυάλινα μπουκάλια στο σπίτι τους, στα ανήλικα παιδιά τους!

Ενα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι δύο νεαρών, συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δύο αδέρφια του και τον γαμπρό τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας actu.fr, ο επιθετικός του Ολυμπιακού και οι τρεις άνδρες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους, από το δικαστήριο του Μονπελιέ.

Η ιστορία ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου του 2017. Δύο νεαρά ξαδέρφια αποφάσισαν ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουν στην ταράτσα του σπιτιού τους και να πετάξουν βροχή από γυάλινα μπουκάλια στη βεράντα του σπιτιού της οικογένειας Ελ Αραμπί, που εκείνη τη στιγμή ήταν μαζεμένη για να γιορτάσει το τέλος του Ραμαζανιού.

Ο Ελ Αραμπί και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έτρεξαν να δουν ποιοι έκαναν την επίθεση με τα μπουκάλια. Οι νεαροί αρχικά κρύφτηκαν σε μια κοντινή κατοικία, αλλά τους ανακάλυψαν και όπως οι ίδιοι κατηγορούν τον παίκτη του Ολυμπιακού, τα αδέρφια και τον γαμπρό τους, τους χτύπησαν σε ένα πάρκινγκ έξω από τον χώρο που είχαν κρυφτεί.

Οι νεαροί κινήθηκαν νομικά εναντίον του Ελ Αραμπί και των ανθρώπων του. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, οι ίδιο εμφανίστηκαν στις αρχές, παραδέχθηκαν ότι βρήκαν και χαστούκισαν τους νεαρούς για την ακραία πράξη που έκαναν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παραδέχθηκαν ότι τους χτύπησαν σοβαρά, όπως τους κατηγορούσαν οι… δράστες! Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώπιον του Δικαστή τα αδέρφια Ελ Αραμπί υποστήριξαν πως «τους δώσαμε μερικές καρπαζιές στον σβέρκο», ενώ διαβεβαίωσαν ότι οι δύο νέοι έφυγαν «χωρίς μώλωπες ή αιμορραγία». Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Youssef El Arabi παραδέχτηκε ότι έδωσε «ένα χαστούκι για να ηρεμήσει ένας από τους δύο».

Ο δικηγόρος του Ελ Αραμπί και των υπόλοιπων κατηγορούμενων εξήγησε στο δικαστήριο ότι η αντίδραση των πελατών του ήταν απολύτως φυσιολογική και έγινε λόγω της ανησυχίας και του φόβου που τους προκάλεσε η επίθεση με τα γυάλινα μπουκάλια. Μάλιστα, εξήγησαν ότι η ένταση και η ανησυχία τους αυξήθηκε σε τρομερό βαθμό από το γεγονός ότι στο σημείο που έπεσαν τα μπουκάλια βρίσκονταν τα παιδιά τους, όλα κάτω των 5 ετών.

Το δικαστήριο του Μονπελιέ μπορεί να καταδίκασε τους τρεις αδελφούς Ελ Αραμπί και τον γαμπρό τους σε φυλάκιση τριών ετών, δύο εκ των οποίων σε αναστολή, ωστόσο, το ύψος ποινής τους θα προσαρμοστεί από τον δικαστή καταδίκης. Επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα (3.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, 1.000 ευρώ για τα δύο αδέλφια του και τον γαμπρό του), ενώ επιδικάστηκαν επιπλέον 13.400 ευρώ για αποζημίωση στους δύο νεαρούς που πέταξαν τα μπουκάλια. Ηδη ο παίκτης του Ολυμπιακού και συγκατηγορούμενοί του, έχουν καταθέσει εφέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ