«Νέο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Εσποσίτο» (pic & vid)

«Νέο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Εσποσίτο» (pic & vid)

Οι Πολωνοί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο επιθετικό της Σλασκ Βρόκλαβ που είχε απασχολήσει και πέρσι την Ένωση.

Νέο μεταγραφικό σενάριο εμπλέκει την ΑΕΚ με ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Ένωση.

Σύμφωνα λοιπόν με Πολωνό δημοσιογράφο, οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται για τον Ισπανό επιθετικό Έρικ Εσποσίτο της Σλασκ Βλοκάβλ για τον οποίο πέρσι το καλοκαίρι οι Πολωνοί είχαν ισχυριστεί πως η ΑΕΚ είχε καταθέσει πρόταση 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η υπόθεση τότε δεν είχε προχωρήσει αλλά τώρα οι Πολωνοί την επαναφέρουν αφού η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν.

Ποιος είναι ο Εσποσίτο

Ο Ερικ Εσποσίτο είναι 24 χρονών και γεννήθηκε στην Τενερίφη της Ισπανίας. Εχει ύψος 1.90 και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξιό άκρο, αν και σέντερ φορ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Μάλαγα, ενώ το 2015 πήγε στην Μαλαγκουένο. Έπειτα, από μία σεζόν πήγε στη Ράγιο Καντάμπρια και το 2016 τον αγόρασε η Λας Πάλμας, η οποία τον παραχώρησε δανεικό δύο χρόνια αργότερα στην Κόρντομπα, γράφοντας 10 συμμετοχές .

Τον Γενάρη του 2019 επέστρεψε στην ομάδα από τα Κανάρια νησιά (11 συμμετοχές συνολικά με τη πρώτη ομάδα και 1 γκολ, 39 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα με 11 γκολ) και το καλοκαίρι του 2019 πήγε στην Πολωνία για λογαριασμό της Σλασκ, με τη φανέλα της οποίας έχει καταγράψει συνολικά 63 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 17 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ