Παναθηναϊκός: Ο παλιός γνώριμος Εμποκού στα υπόψη (vid)

Παναθηναϊκός: Ο παλιός γνώριμος Εμποκού στα υπόψη (vid)

O Κογκολέζος εξτρέμ που αγωνίστηκε με τα πράσινα τη σεζόν 2016-2017, προτάθηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θα εξεταστεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ένας παλιός γνώριμος προστέθηκε στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του το καλοκαίρι του 2021.

Πρόκειται για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος αγωνίστηκε με τα πράσινα τη σεζόν 2016-2017 και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, o Κογκολέζος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Αλ Ουάχντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, προτάθηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ακριβώς επειδή αγωνιζόταν στη χώρα της Μέσης Ανατολής, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει άποψη για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή και μπορεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Φέτος ο Εμποκού σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι είχε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 36 ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και την Αλ Ουάχντα.

Τον Εμποκού είχε φέρει με δανεισμό στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, ενώ ο Κογκολέζος συνέχισε και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Τότε είχε σκοράρει 4 γκολ και είχε μοιράσει 4 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ