Λουτσέσκου: «Το πιστόλι του Σαββίδη που μας κόστισε τον τίτλο» (vid)

Λουτσέσκου: «Το πιστόλι του Σαββίδη που μας κόστισε τον τίτλο» (vid)

Ο Λουτσέσκου σε συνέντευξη στη Ρουμανία αναφέρθηκε στο «ντου» του οπλοφόρου Σαββίδη στο ματς του 2018 με την ΑΕΚ προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ για την ενέργεια του που όπως επεσήμανε στοίχισε τον τίτλο στην ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή στη Ρουμανία και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη.

Ο Λουτσέσκου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την ιστορία που έκανε τον… γύρο του κόσμου από τον καιρό που ήταν στον ΠΑΟΚ. Και αυτή δεν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου, αλλά το όπλο του Σαββίδη.

Σε εκείνη τη… μαύρη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε μπουκάρει στο γήπεδο με το όπλο πάνω του, ο Λουτσέσκου ήταν προπονητής. Και κλήθηκε να μιλήσει γι’ αυτό στη συνέντευξη που παραχώρησε.

«Υπάρχει ολόκληρη ιστορία πίσω απ’ αυτό. Ο Σαββίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ και επένδυσε πολλά χρήματα, ανέβασε την ομάδα, το κίνητρο, την επιθυμία, το όνειρο. Ήθελε να δει την ομάδα στην πρώτη θέση. Ήμασταν πρώτοι και περιμέναμε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά ένας οπαδός μας έριξε αντικείμενο στο στήθος του προπονητή του Ολυμπιακού και χάσαμε το παιχνίδι

Μετά από δύο εβδομάδας παίζαμε με την ΑΕΚ και πάλι στην έδρα μας. Είχαμε την ευκαιρία με νίκη να πάμε πρώτοι και είχαμε ακόμα πέντε αγώνες μπροστά μας. Σημειώνοντας γκολ στο 90′ νομίζαμε πως θα κερδίσουμε, αφού το γκολ επικυρώθηκε από τον διαιτητή. Αλλά μετά από πέντε λεπτά διαμαρτυρίας της ΑΕΚ ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του. Ο Σαββίδης μπήκε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή. Ναι μπορούμε να μιλήσουμε για το όπλο που είχε πάνω του. Αλλά είναι κάτι που του είχε επιτρέψει η κυβέρνηση, να μεταφέρει το όπλο οπουδήποτε, ακόα και έξω από τον διάδρομο του αεροδρομίου. Δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη ιστορία γύρω απ’ αυτό και σίγουρα αυτό μας επηρέασε και χάσαμε τον τίτλο».


EXCLUSIV | «Eu nu il consider antrenor!» Razvan Lucescu a explicat momentul controversat cand seful lui PAOK a coborat cu pistol pe teren in timpul meciului pe www.sport.ro

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ