ΠΑΟΚ: Η απόφαση του Λουτσέσκου για τον Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Η απόφαση του Λουτσέσκου για τον Μπίσεσβαρ

Η επιστροφή του Λουτσέσκου αλλάζει τα δεδομένα για τον Μπίσεσβαρ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπολογίζει στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Ο δανεισμός του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσού ολοκληρώθηκε και ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος αγωνίστηκε στην κυπριακή ομάδα το τελευταίο εξάμηνο και πραγματοποίησε συνολικά 15 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ σε 1.100 λεπτά.

Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά αλλάζει τα δεδομένα για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Ρουμάνο προπονητή, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, να υπολογίζει κανονικά στον έμπειρο μεσοεπιθετικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ολλανδός θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των Ασπρόμαυρων και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπίσεσβαρ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ επί των ημερών του Ρουμάνου τεχνικού πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις τους με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Συνολικά, με τα χρώματα του ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει 166 συμμετοχές, έχοντας 25 γκολ και 32 ασίστ, ενώ εκτός από τον Δικέφαλο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στην πατρίδα του με τις φανέλες των Φέγενορντ, Χέρακλες και Ντε Γκράαφσαπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ