Κάναντι: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Κάναντι: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Ο Νταμίρ Κάναντι αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Στην επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, μιλώντας στο «Metropolis 95,5» και τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

«Είναι μεγάλος προπονητής, έχει κάνει σπουδαία δουλειά και έχει αναπτυχθεί μέσα από τον ΠΑΟΚ. Κατέκτησε τον τίτλο και απέδειξε ότι έχει μεγάλες ικανότητες. Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ που αναλαμβάνει ο Λουτσέσκου.

Έχει αυξημένες πιθανότητες για το πρωτάθλημα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, όμως, θα εξαρτηθεί και απ’ αυτούς που θα έρθουν», ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλή δουλειά με τον Μαρτίνς τα δύο τελευταία χρόνια, υπάρχει εσωτερική ισορροπία. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και νομίζω ότι θα είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά και η ΑΕΚ θα μπει στο νέο γήπεδο και θα είναι, σίγουρα, δυνατή. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει περισσότερες πιθανότητες».

Θα παραμείνω στην Αλτάχ, είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία και έχουμε πλάνα και για την επόμενη χρονιά. Έχω στο μυαλό μου την Ελλάδα, στόχος μου είναι μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ