Ομόφωνα αθώος ο Μιχάλης Κουντούρης

Ομόφωνα αθώος ο Μιχάλης Κουντούρης

Την αθώωσή του είχε ζητήσει και η Εισαγγελέας της έδρας με την πρότασή της. Ο Μιχάλης Κουντούρης εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του Σταύρο Γεωργόπουλο ο οποίος δήλωσε: «Άλλη μία πανηγυρική δικαίωση για έναν διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορήθηκε με μεθοδευμένα ψεύδη και παραπέμφθηκε αδίκως, καθώς η εμπλοκή του βασίστηκε σε παραποίηση του περιεχομένου […]

Την αθώωσή του είχε ζητήσει και η Εισαγγελέας της έδρας με την πρότασή της. Ο Μιχάλης Κουντούρης εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του Σταύρο Γεωργόπουλο ο οποίος δήλωσε:

«Άλλη μία πανηγυρική δικαίωση για έναν διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορήθηκε με μεθοδευμένα ψεύδη και παραπέμφθηκε αδίκως, καθώς η εμπλοκή του βασίστηκε σε παραποίηση του περιεχομένου των συνομιλιών του.

Όσοι είχαν πρόσβαση στη δικογραφία γνώριζαν ότι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι αθώος. Η Απόφαση του Δικαστηρίου ήλθε απλώς ως τυπική επιβεβαίωση.

Αυτό που θα έπρεπε, ωστόσο, να μας προβληματίσει ως κοινωνία είναι η ανεπίγνωστη διαπόμπευση και ο άδικος στιγματισμός που υφίσταται κάθε κατηγορούμενος μέχρι να αθωωθεί.

Καλή συνέχεια στο υπερπολύτιμο για την κοινωνία έργο του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στις Ακαδημίες του οποίου έχουν βρει υγιές καταφύγιο χιλιάδες παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ