ΑΕΚ : Χειρουργείο για Τσόσιτς!

ΑΕΚ : Χειρουργείο για Τσόσιτς!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Ούρος Τσόσιτς, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών στο Ιατρικό Κέντρο λόγω μη ανταπόκρισης του στη συντηρητική θεραπεία! Με τον στόπερ της ΑΕΚ να χειρουργείται προκειμένου να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τους τελευταίους δύο μήνες, μένοντας όμως εκτός, […]

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Ούρος Τσόσιτς, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών στο Ιατρικό Κέντρο λόγω μη ανταπόκρισης του στη συντηρητική θεραπεία!

Με τον στόπερ της ΑΕΚ να χειρουργείται προκειμένου να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τους τελευταίους δύο μήνες, μένοντας όμως εκτός, για ένα πολύ σημαντικό διάστημα. Που μπορεί να φτάσει ακόμα και στο τέλος της σεζόν!

Ο Σέρβος αμυντικός ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα από τον Δεκέμβριο και ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει συντηρητικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Φτάνοντας μάλιστα πριν από δύο εβδομάδες να προπονηθεί κανονικά και να δείχνει έτοιμος για την επιστροφή στη δράση.

Ωστόσο, οι ενοχλήσεις επέστρεψαν για τον Τσόσιτς, που έπειτα από εξέταση και συζήτηση με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί. Χάνοντας έτσι ένα ακόμα σημαντικό διάστημα αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά ξεπερνώντας μια και καλή το πρόβλημα που τον άφησε εκτός από τον Δεκέμβρη μέχρι και τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ