Λημνιός: «Ο Λουτσέσκου δεν είναι… μάγος»

Λημνιός: «Ο Λουτσέσκου δεν είναι… μάγος»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος συνυπήρξε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, μίλησε για την επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος συνυπήρξε με τον Ρουμάνο στον Δικέφαλο του Βορρά, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Δεν είναι μάγος, μπορεί να είναι ένας καλός προπονητής αλλά θα χρειαστεί χρόνο. Να μην πέσουν όλοι πάνω του με την πρώτη στραβή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Open:

«Θεωρώ ότι η έλευση του Λουτσέσκου θα φέρει επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Σε όλα τα παιχνίδια, είτε με τις μικρότερες ομάδες, είτε στα ντέρμπι, πάντα με τις ομιλίες του σου έδινε τεράστιο κίνητρο. Έμπαινες στον αγωνιστικό χώρο κι έλεγες εγώ δεν πρόκειται να χάσω. Δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι στρατηγός.

Αναμφισβήτητα είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι μάγος, μπορεί να είναι ένας καλός προπονητής αλλά θα χρειαστεί χρόνο, όχι να πέσουν όλοι πάνω του με την πρώτη στραβή. Πιστεύω πάρα πολύ ότι από την αρχή της χρονιάς η ομάδα θα ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και ελπίζω στο τέλος της επόμενης χρονιάς να πανηγυρίσει τίτλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ