Το πόρισμα της ιατροδικαστού, «καταπέλτης» κατά ΠΑΟΚ!

Το πόρισμα της ιατροδικαστού, «καταπέλτης» κατά ΠΑΟΚ!

Καμία απολύτως αμφιβολία για τον ξεκάθαρο τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, από το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στην Τούμπα, δεν αφήνει το πόρισμα της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου που εξέτασε τον Ισπανό προπονητή ύστερα από εντολή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας!

Καταρρέει με τον πιο επίσημο τρόπο η προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πείσει ότι δήθεν δεν τραυματίστηκε ο Όσκαρ Γκαρθία, ότι όλα αυτά «θέατρο», «πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και όχι ο ΠΑΟΚ» για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Με τον πιο επίσημο τρόπο η Ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, η οποία μετέβη στο νοσοκομείο και εξέτασε τον προπονητή του Ολυμπιακού ύστερα από εντολή της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας, μιλά για «κακώσεις», άρα ρητά καταγράφει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι έχουμε να κάνουμε με τραυματισμό.

Το πόρισμα αυτό αποτελεί την πιο αποστομωτική απάντηση στα όσα απίστευτα υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ –και επίσημα πλέον με το «κανένας τραυματισμός» που έβγαλε στον λογαριασμό του στο facebοοk. Είναι επίσης η πιο σαφής διάψευση των όσων είπε ο κ. Χαλβατζούλης, πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ο οποίος δήλωνε περισπούδαστα στο Epsilon (ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη) ότι είδε τις εξετάσεις και «είναι καθαρές».

Το πόρισμα της Ιατροδικαστού Ε. Ζαγγελίδου, που φέρνει στην δημοσιότητα to10.gr, περιγράφει ακριβώς τις κακώσεις που υπέστη ο Ισπανός προπονητής όταν δέχθηκε στο πρόσωπο το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που πέταξε ο συλληφθείς οπαδός του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι ο τραυματισμός ούτε «θέατρο ήταν» ούτε «ψέμα». Η αθλητική δικαιοσύνη δεν μπορεί να προσπεράσει μια τόσο κατηγορηματική τοποθέτηση, ιδίως όταν έρχεται από ένα αρμόδιο όργανο της Πολιτείας.

Αναλυτικά το πόρισμα της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου:

Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ