Με Σπανό στα σαλόνια ο Ιωνικός (pic)

Με Σπανό στα σαλόνια ο Ιωνικός (pic)

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί με τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο του και στη Super League.

Ιωνικός και Δημήτρης Σπανός συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νίκαιας, ο 51χρονος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια θα είναι αυτός που θα έχει το τιμόνι και στη Super League.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Ο 51χρονος τεχνικός, που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας πέρυσι τον Ιούλιο και ήταν αγωνιστικά ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας για την επιστροφή του Ιωνικού στα μεγάλα σαλόνια μετά από 14 χρόνια, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη μας Γιάννη Τσιριγώτη».

Η πρώτη δήλωση του Σπανού στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Η περσινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά τον Ιωνικό μετά από 14 χρόνια στη φυσική του θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. Μπροστά μας έχουμε πλέον μια νέα μεγάλη πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής, έχοντας κοινή γραμμή, φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους με τη διοίκηση Τσιριγώτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ