«Δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ενταό»

«Δεν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ενταό»

Ο αθλητικός διευθυντής της Φατίχ Καραγκιουμρούκ, Μουράτ Ακίν, τόνισε ότι η Φατίχ Καραγκιουμρούκ δεν έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Σενεγαλέζου εξτρέμ, Αλασάν Ενταό, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (30/5) o αθλητικός διευθυντής της Φατίχ Καραγκιουμρούκ, Μουράτ Ακίν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο τούρκικος σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμα κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό μεσεοπιθετικό, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από την Γαλλία και την Ισπανία. Μάλιστα, επισήμανε ότι πριν από λίγους μήνες η Καραγκιουμρούκ είχε απορρίψει πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ που είχε δεχθεί για τον Σενεγαλέζο.

«Δεν έχω λάβει ακόμη προσφορά ή τηλεφωνική κλήση από τον Ολυμπιακό. Μιλάω με μία ομάδα από τη Γαλλία και επίσης υπάρχει προσφορά από μία ομάδα από την Ισπανία. Δεν θα σας πω το ακριβές ποσό που θέλουμε για τον Αλασάν Ενταό. Μπορώ όμως να σας πω κάτι άλλο. Πριν λίγους μήνες έχω απορρίψει μία προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ», ανέφερε ο Μουράτ Ακίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ