Μπουφόν: Η μεγάλη επιστροφή στην Πάρμα, οι Βραζιλιάνοι και ο Ολυμπιακός! (pic)

Μπουφόν: Η μεγάλη επιστροφή στην Πάρμα, οι Βραζιλιάνοι και ο Ολυμπιακός! (pic)

Υπάρχει σενάριο το οποίο θέλει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να επιστρέφει στην αγαπημένη του Πάρμα 20 χρόνια μετά την αποχώρησή του από εκεί - Οι ομάδες από τη Βραζιλία που τον θέλουν και ο Ολυμπιακός...

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποχώρησε από τη Γιουβέντους και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του. Ο 43χρονος γκολκίπερ δεν έχει σκοπό να «κρεμάσει» άμεσα τα γάντια του.

Τα σενάρια για το πού θα αγωνίζεται ο Μπουφόν την επόμενη σεζόν είναι πολλά. Ο Ολυμπιακός σταθερά παραμένει στο επίκεντρο των ιταλικών ΜΜΕ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του θρύλου του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ένα νέο δημοσίευμα από το «Sky Sport Italia» έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στην υπόθεση και ότι είναι ένας από τους συλλόγους που συνεχίζουν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τον Μπουφόν. Επίσης γίνεται λόγος και για κρούσεις από μερικές βραζιλιάνικες ομάδες, χωρίς να τις κατονομάζει το Μέσο, οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα στο δυναμικό τους.

Ωστόσο, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται πως στο κόλπο έχει μπει για τα καλά και η Πάρμα, η οποία πιέζει για επιστροφή του Μπουφόν στην ομάδα 20 χρόνια μετά την αποχώρησή του. Η Πάρμα υποβιβάστηκε στη Serie B φέτος και φαίνεται πως θέλει μία δυνατή προσωπικότητα στα αποδυτήριά της στην προσπάθεια επιστροφής της στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται πως η Πάρμα ήταν η ομάδα από την οποία ο Μπουφόν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Δεν αποκλείεται να την κλείσει κι εκεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ