«Ο Αλαφούζος πρότεινε στον Τερίμ να αναλάβει τον Παναθηναϊκό»

«Ο Αλαφούζος πρότεινε στον Τερίμ να αναλάβει τον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, ο Γιάννης Αλαφούζος προσέγγισε τον Φατίχ Τερίμ και του πρότεινε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευμα από την Τουρκία θέλει τον Γιάννη Αλαφούζο να είχε στους υποψήφιους μεταγραφικούς του στόχους τον Φατίχ Τερίμ και μάλιστα να του κάνει μια πρόταση που ικανοποίησε τον Τούρκο προπονητή για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Πλην όμως, δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού και μόνο αν είχε προκύψει αρνητική απάντηση του Σέρβου θα πήγαινε σε άλλες επιλογές ο Αλαφούζος.

Συγκεκριμένα, το «sporx.com» αναφέρει για την υπόθεση:

«Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με την Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της, δεν θα ανανεωθεί. Το όνομα του έμπειρου δασκάλου, που γράφτηκε για την Λιλ και το Κατάρ, ακούστηκε για τον πάγκο ομάδας από τη γείτονα χώρα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φέρει τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλαφούζος κάλεσε τον έμπειρο προπονητή και μάλιστα στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τον κάλεσε στην Ελλάδα.

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και γι΄ αυτό η υπόθεση δεν προχώρησε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ