Οπαδοί της ΑΕΚ έγραψαν στο αυτοκίνητο του Κασάμι στην Πάρο κι αυτός τους απάντησε (Pic)

Οπαδοί της ΑΕΚ έγραψαν στο αυτοκίνητο του Κασάμι στην Πάρο κι αυτός τους απάντησε (Pic)

Η κόντρα του Παϊτίμ Κασάμι με τους οπαδούς της ΑΕΚ συνεχίζεται και εν έτει 2021, με τον ίδιο να κάνει διακοπές, να δέχεται την πρόκληση και να δίνει πληρωμένη απάντηση.

Να κάνεις διακοπές, να προσπαθείς να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις με τη σύντροφο και τους φίλους σου, και να βλέπεις τον… πόνο του καθενός γραμμένο στο αυτοκίνητό σου. Το λες και πρόβλημα. Όχι δικό σου, του άλλου. Που δεν έχει τίποτα καλύτερο στη ζωή του. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός μέσος της Βασιλείας, που αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (2014-16), κάνει διακοπές στην Πάρο εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, συνοδευόμενος από την κοπέλα του, το διάσημο μοντέλο Κάρμεν Μπρούντλερ. Αλλά ένας οπαδός της ΑΕΚ, φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από την παρουσία του. Και το παρελθόν του εναντίον της ομάδας του. Και θεώρησε λογικό να γράψει στο αυτοκίνητό του «Κασάμι, πάρε τα αρχ#@$# μου. Μόνο ΑΕΚ».

Ο ίδιος ο Κασάμι εξέλαβε με χιούμορ την κίνηση του οπαδού της Ενωσης. Ανέβασε, λοιπόν, την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έδωσε… πληρωμένη απάντηση στον φίλο της ΑΕΚ: «Μόνο Ολυμπιακός».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Κασάμι αποτελεί κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Ενωσης από τον περίφημο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου του 2015, όταν ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί στον τελικό, με το γκολ του Χάρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.  Αγώνας που είχε διακοπεί μετά την εισβολή οπαδών της Ενωσης, ενώ στην πορεία ο Κασάμι και ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, είχαν μηνυθεί από οπαδό της Ενωσης, που ενοχλήθηκε από τις χειρονομίες τους!

O Κασάμι πραγματοποίησε ακόμη μία εκπληκτική χρονιά φέτος στην Ελβετία. Σε συνολικά 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Βασιλείας πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ, παρότι αγωνιζόταν σε θέση αμυντικού χαφ. Ο 29χρονος μέσος, μάλιστα, με τις εμφανίσεις και τη συνολική παρουσία του στην ελβετική ομάδα, έγινε ένας από τους αρχηγούς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ