ΑΕΚ: Και τώρα φουλ για στόπερ και φορ!

ΑΕΚ: Και τώρα φουλ για στόπερ και φορ!

Βάζει μπροστά άλλες δύο προσθήκες η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς.

Ο Τσιτάν Στάνκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ με την Ένωση να τα βρίσκει σε όλα τόσο με την Σάλτσμπουργκ, όσο και με τον διεθνή Αυστριακό τερματοφύλακα. Έτσι οι Κιτρινόμαυροι κλείνουν μία από τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες του ρόστερ τους και φουλάρουν για τις επόμενες.

Σε πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ έρχονται πλέον τα θέματα του σέντερ φορ και του στόπερ. Και εκεί η Ένωση πηγαίνει για δυνατές κινήσεις, ικανές να την ανεβάσουν επίπεδο. Για τον επιθετικό όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο επίκεντρο το ζήτημα του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Δικέφαλος έχει μιλήσει ήδη με τον παίκτη που είναι πολύ «ζεστός» να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με την Λας Πάλμας. Η βάση της κουβέντας αφορά την απόκτηση του Αργεντινού άσου με κανονική μεταγραφή.

Πέραν του Αραούχο υπάρχει ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση φορ που παρακολουθεί στενά η ΑΕΚ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μιλάμε για μια αντίστοιχη υπόθεση. Δηλαδή για deal που θα φορά σε μεταγραφή.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του στόπερ τώρα, η υπόθεση του Πλάνιτς έχει ατονίσει. Η ΑΕΚ ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά και φαίνεται πως έχει εντοπίσει τον παίκτη που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» της και θα μπορέσει να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Και οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να έχουμε νεότερα μέσα στα επόμενα 24ωρα. Μιας και στην ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς πατούν καλά το γκάζι για τις επόμενες προσθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ