Σπάσιτς: «Δεν μπορεί να πληρώσει τον Πρίγιοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

Σπάσιτς: «Δεν μπορεί να πληρώσει τον Πρίγιοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

Ο Σλάτζαν Σπάσιτς μίλησε για την περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τα σενάρια γύρω από το όνομά του και τις πιθανότητες επιστροφής του Σέρβου φορ στον ΠΑΟΚ.

Συνέντευξη στον «Metropolis 95,5 FM» παραχώρησε ο βετεράνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Σλάτζαν Σπάσιτς και αναφέρθηκε στις πιθανότητες επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ αλλά και τα όσα μεταφέρουν στο Βελιγράδι για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα.

Όσα δήλωσε ο Σπάσιτς:

Για την καθημερινότητα στο Βελιγράδι λόγω κορωνοϊού:

«Όλα ανοιχτά είναι στο Βελιγράδι, φοράμε μάσκες, με απόσταση και τηρούμε τα μέτρα. Προχωράμε. Ο κόσμος είναι πολλούς μήνες κλεισμένος στα σπίτια. Από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερα. Μειώθηκαν και τα κρούσματα».

Για το θέμα Πρίγιοβιτς όπως το μεταφέρουν στη Σερβία:

«Διαβάζω και βλέπω το θέμα. Σε αθλητική εφημερίδα έγραψαν ότι είναι κοντά στον Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς, αλλά ανάμεσα μπαίνει ο ΠΑΟΚ».

Για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς με προπονητή τον Λουτσέσκου:

«Σίγουρα είναι καλή περίπτωση ο Πρίγιοβιτς. Ήταν στην Αραβία τα τελευταία 2 χρόνια και έδειξε κάποια πράγματα. Στον ΠΑΟΚ είχε συνεργαστεί με τον Λουτσέσκου και έκανε την καλύτερη πορεία στην καριέρα του ως τώρα, με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να βοηθήσει. Είναι παίκτης που βάζει γκολ, έχει πράγματα και στοιχεία που έχουν λίγοι φορ τα έχουν. Μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Εγώ θα τον ήθελα πίσω στον ΠΑΟΚ. Κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του έναν Πρίγιοβιτς. Αγωνίστηκε σε αρκετά ματς τελευταία στην Αραβία, χθες έκανε και μια ασίστ. Πιστεύω ότι έναν καλό Πρίγιοβιτς, τον θέλει ο ΠΑΟΚ».

Για το τι μεταφέρουν γενικώς οι Σέρβοι για την περίπτωση Πρίγιοβιτς:

«Διάβαζα πριν μια εβδομάδα που έγραψαν ξανά για τον Πρίγιοβιτς. Έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο από την Αραβία ή να τον πουλήσουν. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να δώσει πάνω από 2-3 εκ. ευρώ για τον παίκτη. Ψάχνει ελεύθερους ποδοσφαιριστές».

Για το αν ο Πρίγιοβιτς θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε μιλήσει. Έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, πήρε τίτλους, γιατί όχι; Γιατί να μην γυρίσει; Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με κόσμο που παρακολουθεί και αγαπάει την ομάδα. Ένας τέτοιος Πρίγιοβιτς με καλή προετοιμασία, με Λουτσέσκου προπονητή, μπορεί να δώσει πράγματα στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ