Ολυμπιακός: Η ιστορία μιας… φωτογραφίας

Ολυμπιακός: Η ιστορία μιας… φωτογραφίας

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, φωτογραφήθηκε με τον σπουδαίο Βραζιλιάνο, που ανήκει και επίσημα στους Ερυθρόλευκους και με τον ατζέντη του, αλλά και έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα, Ντέκο.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου Τικίνιο Σοάρες.

Το βράδυ της Δευτέρας (31/5) οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το «μπαμ» και γνωστοποίησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο την προσθήκη του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού στο ρόστερ τους.  Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την υπέρβαση και κατάφεραν να φέρουν στο μεγάλο λιμάνι έναν πολύ σπουδαίο στράικερ, που έχει πετύχει στην καριέρα του 91 γκολ σε 218 παιχνίδια.

Μια προσθήκη που ανεβάζει επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας και κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μια σπουδαία μεταγραφή που φέρει την σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έστρωσε… κόκκινο χαλί στον Λατινοαμερικάνο άσο και με μια τεράστια πρόταση τον έπεισε να πει το πολυπόθητο «ναι» και να αποδειχθεί την πρόταση των Πειραιωτών. Ενα τριετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά 6 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Μια ακόμα τεράστια μεταγραφή για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού επί των ημερών του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ηγέτη των Πειραιωτών να καλωσορίζει στον Ολυμπιακό τον Βραζιλιάνο στράικερ.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας φωτογραφήθηκε με τον Τικίνιο Σοάρες και με τον ατζέντη του Λατινοαμερικάνου επιθετικού, Ντέκο, ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντέκο είναι επίσης μάνατζερ του Ολγεκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μια ακόμα υπέρβαση, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του τον Τικίνιο Σοάρες, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασε από την Πόρτο και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Μια ακόμα τεράστια κίνηση από τον ηγέτη των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ