Τικίνιο, η επόμενη μέρα…

Τικίνιο, η επόμενη μέρα…

Οι πρώτες ώρες του ερυθρόλευκου Τικίνιο, το Πόρτο και ο εξτρεμ που ακολουθεί άμεσα…

Πανευτυχής και ανυπόμονος για τη νέα του καριέρα στα ερυθρόλευκα είναι ο Τικίνιο Σοάρες που ζει από χθες το ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας. Ο Βραζιλιάνος στράικερ είναι ενθουσιασμένος από όσα συνάντησε στο πρώτο του 24ωρο στην Ελλάδα, και στις πρώτες ώρες ως ερυθρόλευκος. Η συνάντηση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποτέλεσε για τον ίδιο μια ακόμη απόδειξη της σωστής επιλογής που έκανε καθώς ως γνωστόν ο Τικίνιο είχε στα χέρια του πολλές προτάσεις από Βραζιλία και Ευρώπη και μάλιστα υπήρχαν και οικονομικά καλύτερες από αυτή του Ολυμπιακού.

Η ξεχωριστή σχέση όμως με τον Πέδρο Μαρτίνς με τον οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία τον οδήγησε στον Πειραιά όπου «έδεσε» για τα καλά με το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο Τικίνιο πήρε μια πρώτη γεύση από το νέο του «σπίτι», το Καραϊσκάκη, κατά την φωτογράφιση του λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Μαζί με τον μάνατζερ του Ντέκο είχε μια εξαιρετική συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να διαπιστώνει πολύ γρήγορα όλα όσα του είχε ήδη μεταφέρει ο Πέδρο Μαρτίνς στις συνομιλίες που είχαν στο διάστημα των διαπραγματεύσεων.

Ο Τικίνιο αναμένεται σήμερα να αναχωρήσει για το Πόρτο όπου βρίσκεται η οικογένεια του. Εκεί θα περάσει το αμέσως επόμενο διάστημα συνεχίζοντας ατομικό πρόγραμμα έως ότου επιστρέψει στην Ελλάδα για να μπει στην προετοιμασία της ομάδας που ξεκινά στις 16 Ιουνίου.

Με την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Τικίνιο ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται απόλυτα στη γραμμή κρούσης με την επόμενη κίνηση να έρχεται στα εξτρέμ.

Το πλάνο των ερυθρολεύκων είναι η απόκτηση δύο ακραίων επιθετικών από την στιγμή που αποχώρησε ο δανεικός Μπρούμα με τους πρωταθλητές να θέλουν να έχουν με την έναρξη της προετοιμασίας ένα νέο πρόσωπο.

Το όνομα του Ενταό κυριαρχεί τα τελευταία 24ωρα με τις πληροφορίες για πρότασης ύψους 2-3 εκατ. Ευρώ στην ομάδα του Σενεγαλέζου να είναι ξεκάθαρες και την υπόθεση να δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει γρήγορα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν άμεσα να έχουν ευχάριστα νέα και από το «μέτωπο» του εξτρεμ, για τη θέση του οποίου εκτός του Ενταό υπάρχουν ακόμη 2-3 περιπτώσεις που εξετάζονται και «δουλεύονται» διεξοδικά.

Σε βαθμό ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε και νέα άφιξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ