Η έκπληξη του Μαρτίνς με τον Τσούμιτς!

Η έκπληξη του Μαρτίνς με τον Τσούμιτς!

To10.gr γράφει για το πώς ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε άποψη και επέλεξε και τον Νίκολα Τσούμιτς για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η απόφαση που είχε πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς για την προετοιμασία του Ολυμπιακού και αναφορικά με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που θα την ακολουθούσαν ήταν πολύ συγκεκριμένη: Μόνο ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος ήταν ο μοναδικός που είχε ενημερωθεί επίσημα και που γνώριζε εδώ και καιρό πως θα πρέπει να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 15 Ιουνίου. Κι όμως, δεν θα είναι ο μόνος, τελικά. Μαζί του θα βρίσκεται ένας ακόμη συμπατριώτης του. Ο Νίκολα Τσούμιτς.

Τι μεσολάβησε και άλλαξε η απόφαση για τον 23χρονο εξτρέμ; Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τους ζήτησε να ενημερώσουν και τον Τσούμιτς, ώστε να βρίσκεται στο Ρέντη από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Σε καλή κατάσταση και έτοιμος να δείξει εάν μπορεί αν διεκδικήσει και να κερδίσει θέση, αρχικά στο ρόστερ και εν συνεχεία στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Η ΠΑΕ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες. Ο Τσούμιτς ενημερώθηκε από τους Ερυθρόλευκους πως στις 15 Ιουνίου πρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Και ότι θα έχει την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία να δείξει στον Μαρτίνς πόσο τον βοήθησε η εμπειρία του στην Ισπανία και τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Πόσο βελτιώθηκε ως ποδοσφαιριστής και πνευματικά. Αλλά και εάν είναι έτοιμος να αρπάξει την… ανέλπιστη ευκαιρία που του δίνεται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος του Τσούμιτς μιλούσε με ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του πελάτη του, ωστόσο η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, άλλαξε τα πλάνα τους και πλέον όλοι οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται στο περίμενε. Καθώς ο Μαρτίνς δεν θέλει να δει τον Σέρβο εξτρέμ μόνο στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο Ρέντη, αλλά θέλει να του δώσει χρόνο στα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο Στανς της Αυστρίας.

Ο Τσούμιτς παραχωρήθηκε τον Αύγουστο στην ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν, με σκοπό να τη βοηθήσει στην προσπάθεια ανόδου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο πρωτάθλημα «έγραψε» 28 συμμετοχές, 14 βασικός και 14 αναπληρωματικός, με συνεισφορά μόλις ένα γκολ και δύο ασίστ και συνολικό χρόνο συμμετοχής 1.165 λεπτά (σ.σ. σχεδόν 41 αγωνιστικά λεπτά μέσο όρο). Επίσης, είχε 3 συμμετοχές και 1 γκολ στο Κόπα ντελ Ρέι. Ο Τσούμιτς, ωστόσο, είδε τη Χιχόν να αυτοκτονεί την 42η αγωνιστική. Ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας απλό την Αλμερία (30/05) και έχασε την τελευταία στιγμή την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου, πέφτοντας στην 7η θέση!

Είναι σαφές ότι ο Τσούμιτς βγήκε κερδισμένος από μια ιδιότυπη καραμπόλα, την περίεργη σεζόν, αλλά και (κυρίως) την ξαφνική αλλαγή άποψης του Μαρτίνς. Μια καραμπόλα που θα του δώσει τη δυνατότητα να δείξει στον Πορτογάλο εάν έχει θέσει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος. Και να διεκδικήσει μία από τις (λίγες) θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ