Τέλος από τον Παναιτωλικό ο Παρράς

Τέλος από τον Παναιτωλικό ο Παρράς

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναιτωλικό ο Αλέξανδρος Παρράς, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Αλέξανδρος Παρράς αποχώρησε και επίσημα από τον Παναιτωλικό, ανακοινώνοντας ο ίδιος το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα του Αγρινίου και την αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα social media, έπειτα από τέσσερα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες στις οποίες σημείωσε 12 εμφανίσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του παίκτη:

«Και κάπου εδώ η παραμονή μου στον Παναιτωλικό έφτασε στο τέλος της. Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο Αγρίνιο, κλείνει και ένας κύκλος της ζωής μου.

Θέλω σε αυτό το σημείο, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλα όσα μου πρόσφερε ο Παναιτωλικός και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν και που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου, περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί, και μοιραστήκαμε χιλιάδες στιγμές έντονες και χαρούμενες.

Τον κόσμο του Αγρινίου που ήταν πάντα κοντά να μας αγκαλιάσει στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, και ολόκληρη την πόλη για την ζεστή ατμόσφαιρα και την αγάπη που αισθανθήκαμε κάθε στιγμή να μας προσφέρει. Τελικά αυτό που πρέπει να κρατάμε στο τέλος, είναι οι καλές στιγμές και υπήρξαν πολλές. Οι δρόμοι μας κάπου εδώ χωρίζουν, δε θα σας ξεχάσω ποτέ και πάλι σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ