Η Μπεσίκτας και το κυνήγι του Αχμέντ Χασάν – Τι ζητάει ο Ολυμπιακός

Η Μπεσίκτας και το κυνήγι του Αχμέντ Χασάν – Τι ζητάει ο Ολυμπιακός

Η Μπεσίκτας, η νέα τουρκική ιστορία με τον Αχμέντ Χασάν και ο τρόπος που ο Ολυμπιακός παραχωρεί ποδοσφαιριστές...

Η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες «στένεψε» τα πράγματα στην επίθεση του Ολυμπιακού για τον Αχμέντ Χασάν. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ ήρθε για να αποτελέσει το αντίπαλον δέος ή το έτερον επιθετικό ήμισυ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην επίθεση των Ερυθρόλευκων. Κάτι που αυτομάτως μικραίνει εντυπωσιακά τον χρόνο συμμετοχής του Αιγύπτιου.

Κι όμως, η παραμονή του Χασάν στον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη. Καθώς εάν φτάσει μια πρόταση που θεωρηθεί συμφέρουσα, οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν θα πουν «όχι». Και αυτό αφορά και στην Μπεσίκτας. Η οποία εμφανίζεται να έχει στο στόχαστρό της τον 28χρονο σέντερ φορ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τουρκική «Aspor», ο Χασάν προτάθηκε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Σεργκέν Γιαλτσίν. Μάλιστα, εξετάζεται διότι οι «Μαύροι Αετοί» θέλουν να αποκτήσουν έναν σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του Χασάν, από τη στιγμήξ που δεν κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον… Τικίνιο, καθώς τους πρόλαβε ο Ολυμπιακός.

Ο Χασάν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει η Μπεσίκτας. Και όπως επισημαίνουν οι Τούρκοι, το όνομά του έχει τεθεί στα υπόψη. Ενας παίκτης που το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε με περίπου 2.000.000 € από τον Ολυμπιακό. Αλλά η τιμή του ανέβηκε κατά πολύ λόγω της παρουσίας του στον Πειραιά και των σπουδαίων γκολ που πέτυχε στη σεζόν. Σεζόν την οποία έκλεισε με συνολικά 15 γκολ και 6 ασίστ σε 39 αναμετρήσεις.

Επειδή οι Τούρκοι πολλά λένε και γράφουν, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ποτέ δεν προτείνει παίκτες του σε ομάδες. Δεν υποβιβάζει ποτέ τους ποδοσφαιριστές του αντιθέτως, εκτοξεύει τις υπεραξίες τους. Και αυτό αφορά την Μπεσίκτας και όλες τις ομάδες του πλανήτη. Εάν, λοιπόν, η Μπεσίκτας θέλει τον Χασάν, θα πρέπει να κινηθεί η ίδια, με ένα ποσό που θα «κάνει» στον Ολυμπιακό.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι , ασχέτως ενδιαφερόμενου, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα δώσει με λιγότερα από 6-7 εκατ. ευρώ τον Χασάν. Και σίγουρα δεν θα τον… χαρίσει. Ούτε στην Μπεσίκτας, ούτε σε κανέναν άλλον. Οσα δημοσιεύματα κι αν προκύψουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ