Φουλάρει για Εντσάμ και Αραούχο η ΑΕΚ

Φουλάρει για Εντσάμ και Αραούχο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τα δίνει όλα για να κάνει δικό της τον Ολιβιέ Εντσάμ από τη Σέλτικ, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε επαφές με τη Λας Πάλμας και για τον Σέρχιο Αραούχο.

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και σκοπός είναι μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσει τουλάχιστον δυο υποθέσεις. Αυτή του κεντρικού μέσου και του επιθετικού, με τον Ολιβιέ Εντσάμ και τον Σέρχιο Αραούχο να είναι οι πρώτοι στόχοι.

Ο Γάλλος μέσος αποτελεί τον ιδανικό παίκτη για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την Ένωση να δίνει 1 εκατ. ευρώ στον 25χρονο χαφ σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία. Όμως η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από το Νησί αλλά και από τη Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι ο Εντσάμ αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού και ανήκει στη Σέλτικ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της αλλά θα κάνει ότι μπορεί για να τον αποκτήσει. «Δεν φαντάζει και η καλύτερη επιλογή για τον Έντσαμ η μεταγραφή του σε μια ελληνική ομάδα, καθώς ο ίδιος θέλει και πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω», τονίζεται χαρακτηριστικά για τον Εντσάμ, ο οποίος όμως αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αραούχο, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για να επιστρέψει, ενώ η ΑΕΚ έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό, αλλά η Λας Πάλμας ζητάει 1 εκατ. ευρώ περισσότερο. Η περίπτωση του Αραούχο είναι ανοιχτή και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, ενώ στα θετικά για την ΑΕΚ είναι πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ