Ολυμπιακός: Μασούρας, Ελ Αραμπί και Χασάν στις καλύτερες τριάδες του κόσμου (Pic)

Ολυμπιακός: Μασούρας, Ελ Αραμπί και Χασάν στις καλύτερες τριάδες του κόσμου (Pic)

Η επιθετική τριπλέτα των Μασούρα, Ελ Αραμπί και Χασάν πραγματοποίησε μια τρομερή σεζόν με τα ερυθρόλευκα και το transfermarkt την κατέταξε μέσα στις καλύτερες σε όλο τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός πήρε πολλά από τη γραμμή κρούσης του τη φετινή χρονιά, με την επιθετική του τριάδα μάλιστα να βρίσκεται στη λίστα με τις 15 κορυφαίες του κόσμου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, Γιώργος Μασούρας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν σκόραραν στο σύνολο 58 γκολ και βρίσκονται στη 15η θέση της σχετικής λίστας του transfermarkt. Πρώτος σκόρερ από τους τρεις ήταν ο Μαροκινός (28 γκολ), ενώ ο Έλληνας εξτρέμ με τον Αιγύπτιο φορ έχουν τρυπήσει τα αντίπαλα δίχτυα ακριβώς τις ίδιες φορές (15).

Το παράδοξο, δε, είναι πως οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω κορυφαίες ομάδες όπως για παράδειγμα είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ που βρίσκεται στην 20η θέση της σχετικής λίστας.

Όσο για την πρωτιά; Εκεί φιγουράρουν η Παρί Σεν Ζερμέν με τους Κιλιάν Εμπαπέ, Μοιζέ Κιν και Νεϊμάρ, οι οποίοι – βασιζόμενοι κυρίως στον Γάλλο σταρ (42 γκολ) – πέτυχαν στο σύνολο 76 τέρματα. Ακολουθεί η Μπάγερν με τους Λεβαντόφκσι, Μίλερ και Γκνάμπρι ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά η κορυφαία 15άδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ